Ako tak čítam vaše príspevky, tak môj Mačiak patrí k tým poslušnejším
Keď k nám prišiel asi pred mesiacom, bol čistý anjelik, no ako sa udomácnil a "rozpozeral"... hotová pohroma.
Najskôr začal zhadzovať veci zo skriniek, hrabal vo fikuse (dokonca mi ho používal ako záchod

),
potom sa naučil vyliezť na skrinky, pričom keď som na neho kričala, aby šiel dole, len sa schoval za kvet a tváril sa,
že tam nie je (keď som obišla kvet, aby som na neho videla, obišiel kvet aj on, aby sa schoval)... Neskôr ho bavilo
zhadzovať mi porcelánové bábiky, pustil sa aj do mojich hračiek (neubránila som sa slzám, keď sa pustil do môjho
mončičáka, ktorého mám od narodenia!!! keby ste to videli, chúďa zviera - hračka, ledva drží pokope a on si do neho
veselo hrýzol a ťahal mu nitky z hlavy.... podobne dopadla hello kitty - asi sa mu páči

), kvety ani nespomínam,
teraz ho najviac baví trhať mi z kaktusu malé výhonky (vyháňa také malé guličky) - odtrhne ich a hrá sa s nimi ako s loptičkami,
pričom svoje hračky má všade po izbe, len ich odvlečie pod posteľ a potom hľadá, čo je lepšie na hranie... No a najradšej má
pokrčené papieriky, s tými sa vie vyblázniť - celé hodiny si ich pohadzuje, hryzie a naháňa ich.
Okrem toho lozí rád do vane, kde si zas našiel sitko na odtok - je kovové a keď ho po vani naháňa, hrozne to hrkoce.
Nespomínam to, ako vlezie do každej skrinky (včera som ho vyťahovala z hrncov v kuchyni), loví naše nohy (kedykoľvek sa vyrúti
odkiaľkoľvek, skočí na lýtko a ujde), muchy (pričom ide cez mŕtvoly, sleduje, ako mucha lieta po izbe a naháňa ju, kade len môže)
a skáče po kuchynskej linke (neverila by som, že tak vysoko vyskočí).
Najlepšie je, že keď vám toto píšem, smejem sa, no keď to vyvádza(l), hocikedy mi do smiechu veru nebolo
Ale aj tak som rada, že ho mám, aspoň sa doma nenudím

a v poslednej dobe ho už môžem nechávať aj samého doma,
už sa naučil spať, keď je sám a neničiť všetko naokolo