Peter Polák napísal:Dnes pri surfovani po webe som na Markize objavil nieco co mi vyrazilo dych. Pripajam tu link na video s ktoreho mi doslo spatne. Dostat tak toho parchanta do ruk HAJZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Video len pre silné nervy!
mily admin, ja viem ze je potrebne poukazovat na to, coho vsetkeho su ludia hoc v 21. storoci schopni, ale neviem, ci by nebolo tiez dobre prehodnotit, ci je vhodne davat do takychto prispevkov aj linky/odkazy na video. o sebe som si az doteraz myslela, ze silne nervy mam, ale zistila som, ze nie az tak, aby som sa na take nieco mohla pozerat do konca

ja viem, ze je to kazdeho osobna volba, ci na to klikne, ale aj tak. hlavne na stranke, kde prispievaju ludia, ktori svoje ( ale aj vsetky ostatne ) macicky nadovsetko lubia a nedokazu si predstavit, ze by im niekto skrivil co i len chlpok na hlave. a naviac tuto stranku nastevuju aj deti...no neviem...len moj nazor...ty mas na to asi iny

slub mi, ze sa nad tym aspon zamyslis

mimochodom trestnu sadzbu za takyto zlocin by som dala najvyssiu moznu a "natvrdo". ak je niekto schopny spravit taketo nieco zvieratku, myslim si, ze to spravi znovu a nabuduce sa mozno nezastavi ani pred clovekom. preco sa na Slovensku musi cakat na tragediu, aby to zacali kompetentni riesit???