juliena napísal:Decka zbastardene ! Nastastie som bola v kuchyni, ked to davali v spravach, ale zase ukazovali zabery z videa ! Bez varovania ! Dofrasa, keby som si to chcela pozriet, tak si to vyhladam na internete. Uz ma fakt ta Markiza s...e ! Aj minule toho obeseneho kocurika, vecer som potom nemohla zaspat ako som bola rozculena. Tiez si myslim, ze nie je ani vhodne to umiestnovat na stranku pre milovnikov maciek, ved kto chce, ten si to vyhlada na nete a tu hrozi, ze niekto zo zvedavosti klikne a dostane sok...
Par dni dozadu som rozmyslala, ze ide leto a decka budu zase bez dozoru a kto vie, co sa stane ubohym macickam, ktore im zkrizia cestu ... a vid ho ! Este posledny mesiac skoly, vonku pekne, uz sa takmer neuci a mali bastardi uz sa cinia ! Bodaj by mali peklo cele leto, bodaj by rypak od hanby z domu nevytiahli.
No hnev je jedna vec, ale druha vec je, ze musime konat. Spojit sily, urobit kroky (peticiu, ...), cokolvek a tlacit na prislusne organy, aby znizili trestnu zodpovednost. Ved 16 rocny uz vie rozlisit, co je tyranie, co sposobuje bolest ci smrt a ked to urobi vedome, tak nech si to odsedi a v plnej vyske ! Decka od 15 rokov maju obciansky a zaroven odvtedy by uz mali byt aj plne zodpovedne za seba, ved uz ich netreba ani prebalovat, ani krmit lyzickou a mnohi uz su schopni aj sami splodit potomka a venuju sa dospelackym radovankam, tak preco by mali mat nejake vyhody alebo ochranu pred trestnou zodpovednostou ??? :-O
co sa tyka toho umiestnovania videa sem, suhlasim s julienou (ale o tom som sa tu uz s adminom bavila) dnes dokonca i markiza maciatka aspon "zakryla" takymi tymi stvorcekmi, ale aj tak