maribell napísal:inak toto je to co som nikdy nedokazala pochopit..macky su velmi cistotne zvierata ..niektore dokonca aj odmietaju jest z misky ktora je blizko pri macacom wc ... raz som pozerala jeden serial o ludoch ktori robia strasny bordel v bytoch a tam mala pani macicku ktora neustale vracala..aa nikto jej nevedel poradit lebo ziadny zdravotny problem nemala..az ked zavolali veterinara ku nej domov tak doktor hned vedet ..pretoze zachodik bol plny hovienok , nyvcisteny hadam pol roka

.. vet povedal ze macky su tak cistotne ze radsej ked sa ta macicka naje tak to hned vyvracia aby potom nemusela na taky hnusny zachodik ist... a bola to pravda... byt jej upratali, zachodik vycistli a macicka okamzite sup do vecka a od vtedy s vracanim problem nemala...tak potom nechapem ked su macicky az take cistotne ako je mozne ze vo vecku sa valaju a hraju?

Môj kocúr sa hrá v záchode, len keď je ČISTÝ

točí sa tam dokola, za svojím chvostom, vyhadzuje podstielku von a ja sa teším s ním
Ešteže si tam nenosí hračky, lebo by ma naozaj vystrelo
Skúste mi objasniť, ako mohla daná pani mať pol roka v byte plný mačací záchod?! Však môj kocúrik sa vykaká a s hnusom to utekám vyniesť,
tá aróma, to je naozaj dačo

to vie hneď celý dom, že on bol tróniť