od Monika 17.2.2006 10:17
Mila Juliena,
tiez sa pripajam k dievcatam aby som Ti povedala, ze mi je velmi luto, ze si prisla o svoju milovanu Minu. Tak isto sa volala moja uplne prva macicka, ked som mala 9 rokov, ktora byvala u mojho otca v praci a ja som tam travila vsetok cas a starala sa o nu.
Pri citani Tvojho prispevku som sa rozplakala, pretoze mne je hrozne uz teraz len pri pomysleni, ze raz budeme musiet absolvovat nieco podobne ako su dni plne placu, slz a prazdna. Tvoj smutok je obrovsky, co plne chapem a clovek, ktory miluje svoje zvieratko inak reagovat na taketo udalosti ani nemoze. Mozem Ti vsak povedat, ze si urobila tu najspravnejsiu vec pre Minu tym, ze si jej dusi darovala slobodu, aby jej telo uz nemuselo trpiet bolestami. Viem, ze Ti ju nikto nenahradi, ale cas vraj zahoji vsetky rany...
Je mi to naozaj luto.
Osobne si myslim, ze ludia, ktori nepochopia Tvoj zial nie skutocni ludia...
Ked som prisla o nasho zajacika, preplakala som niekolko dni a nebola som schopna ani rozpravat a samozrejme ist do prace, pretoze som mala tak opuchnute oci, ze by to nemalo ziadny zmysel. Nesmutila som iba ja, ale aj nase macky, ktore par dni nechceli jest a stale sedeli na mieste kde mala klietku...

„Keby sme sa ku každému, koho stretneme, chovali s rovnakou nežnosťou, ktorou zahŕňame mačku - tiež by priadli."
„Mimochodom, ak sa rozhovoríme o mačkách, je takmer nemožné, aby sme boli považovaní za osobu celkom normálnu."
Selma /DOM kastrát, *09.09.2001
EC. Miša Mafia /EUR n 24, kastrát, *13.04.2002, †14.03.2011
GIC. Klára Alexandra Ché /EUR ns 24, kastrát, *09.08.2001
CH. Agnii Haricat, CZ /TUA e 22, kastrát, *14.02.2003