cora napísal:Ja mam tiez neprijemnu skusenost s jednim veterinarom z dubravky...
Nas maciak si zlomil labku a ten lekar mu ju dal do dlahy so slovami, to sa same zrastie, bez rontgenu. Ked som sa ho spytala, co urobit, ked si ju strhne sam dole, nakolko viem, ze macky nemaju radi cuzdie veci na sebe, mi oznamil, ze nic, ze ono sa to same spravi.
Nedalo mi to a tak som navstivila ineho lekara, ktory mi okamzite doporucil pohotovost v Trnave (boli sme toho casu doma na Myjave), navstivila som ich, urobili prehliadku, zrontgenovali a zistili, ze nas maciak ma triestivu zlomeninu prednej pravej labky v spodnej casti a okamzite objednali na operaciu na Hradskej ulici v BA (prechodne sme totiz v BA). Operacia dopadla na vybornu a zrastlo sa mu to "ucebnicovo"...ako skonstatoval lekar..:o))
Keby sme to nechali tak, ako nam radil prvy lekar, maciakovi by sa to sice zrastlo, no vytvoril by sa mu paklb a mozno by chodil len po troch labkach, nakolko by sa bal dostupit na tu zranenu labku.
K tomu lekarovi som uz v zivote nesla...navstevujeme toho na Hradskej ulici...:o)))...je skutocny priatel zvierat a dobry odbornik a nas maciak ho ma vcelku "rad"....
Ja som niečo podobné mala s psíkom , keď mal zapálené análne žlazy.
Boli sme na prvom vytláčanií a pištal tam a bránil sa... Vet. mu pichol injekciu (neaké antibiotiká alebo čo) + tabletky a bolo to 20E
O pár dní sme mali ísť zase, no vet ochorel tak sme išli inam . Ten vet mu to vytláčal ani necekol. A nedostal žiadnu injekciu ani tabletky a bolo to 25E!!!! Po pár dní sme museli ísť nasemu starému vetovy, lebo sa nám zdalo že to nevyčistil celé, a potvrdilo sa to .

A pritom ten veterinár bol naš starý známy