Obdivujem Vás. Koľko máte rokov ? určite cez 40, mladí by neinvestovali také financie do zvierat.
Ja mám dve mačky. Už sme vyskúšali množstvo taštičiek, konzervy a iné pochutiny, no zjedia mi len surové mäso. Aj to len hovädzie zadné alebo falošnú sviečkovú. Každé ráno obe zjedia asi po dve polievkové lyžice (predtým nasekané a zmrazené) a večer po jednel polievkovej lyžici. Cez deň zobú R.Canin sterilizid, a majú radi aj granulá Whis... v tých ušatých krabičkách, ale to len ako pochúťka nie večera, lebo mi z toho priberajú.
Ja som viac zainvestovala do interiéru pre ich pohodlie. Majú 2 škrabadlá, jedno zo živého stromu až po strop. Z tadiaľ preskočia na skrine a tak sa naháňajú. Mali aj domček z menžestru ale nikdy mi tam nevošli tak som ho poslala do sos pre mačky aj tunelík, tam sa už nezmestili.
Prípadne redukujte krmenie vonkajších cudzích mačiek, aby si nenavykli. Bude ich potom prichádzať čoraz viac. Ja som tak krmila mačky pri robote a musela som stým skončiť, lebo si na mňa zvykli. Sem tam im kúpim pašteky clever s kuracím alebo hov. mäsom za 39 centov. Tie vonky sa idú za tým potrhať tak im to chutí. Moje doma to nezjedia
S pozdravom