Ahojte, neviem či sa mi podari dopísať túto správu, lebo moje mačiatko mi stúpe na notebook, ale tak hádam. Chcela som sa opýtat, predsa len odborníov. Ako dlho vám tvralo kým ste pochopili mačaci jazyk ? Pýtam sa preto, lebo v jednej brožúrke som sa dočítala, že mňaukanie je znakom smútku a zúfalstva...bola som dost prekvapena, či sklamana ani neviem, lebo som dufala, ze je to aj je pozdrav, pripadne, že tak na seba upozorni, pripomenie sa mi pripadne mi "da" vedieť čo chce. Ked pridem domov tak sa mi ozve mňauknutim, ked chce papať tak tiež mňaukne..pripadne ked si niečo prosi..tak som chcela počuť aj váš názor prípadne skúsenosti..hádam to neznamená len to zúfalstvo a smútok. Nemám mačiatko dlho, len 3 týždne, ale zaplnilo všetko voľné miesto v mojom srdci. Chcem jej rozumieť čo najlepšie..Chcela by som vedieť ako dlho trvalo vam pokiaľ ste im porouzumeli..hmmm teraz mi lezi na ruke ktorou pisem..tak ak mi to vsetko zrusi..tak si tu lasku rozmyslim..

Je to uzastna stranka a som rada,ze je tu, lebo sa tu vela dozviem a ma mi kto poradit, tak vdaka za radu