Ja som mu tiez par dni davala urologicky caj do papulky injekcnou striekackou, lebo sam od seba by sa toho nenapil, to by sa asi radsej nechal dehydrovat, kocurisko jedno!

A asi budem v tom este pokracovat, uskodit by to myslim nemalo.
My sme boli vcera na veterine do 20:30 h. Za ten cas, co ho tam mali, mu robili v sedacii to sono mechura, plus mu skusali kanylou a este nejako, preco mu netecie poriadne moc. Ja som uz bola unavena, uz si nepamatam, aky bol ten prvy sposob nie kanylou. Na prvy pokus tym prvym sposobom mu to slo iba po kvapkach, a potom kanylou mu to vraj uz pekne prudilo, takze ho akoze "odopchali", ak som spravne pochopila.
V noci sa mu nasla krv a bielkovina, plus aj nejake stopy po kokoch, cize ako som predpokladala, zapal mocoveho mechura, pravdepodobne bakterialny, teda sudiac podla tych kokov. Ale vraj ich tam bolo len malo.
Na sone vraj videli nejake vlockovanie a nejake usadeniny. Krystaly sa tam nenasli.
Odporucili nam bud krmit granulami s nizkym S/O indexom alebo mokrejsou stravou, co ja osobne vidim urcite skor na navrat k masu.
Co sa tyka liekov, tak dostal 2 tyzdne posobiacu antibiotikovu injekciu Convenia a este Metacam na tri dni. Som rada, ze mu dali tu Conveniu, lebo on je uz za posledne dni taky znechuteny z tych liekov, ze nieco do neho dostat, hoci na silu, zacina byt herociky vykon. Som rada, ze napriek tomu predomnou neuteka, ze nie je urazeny, a ze sa pride pritulit, ale liekov ma uz plne zuby

. Neviem, ci je to nejake typicke kocurske, ale co tak sledujem moje macky, ktorych mam 8, plus 2 ex-macky, tak macky (samice) su ovela viac zhovievaje a menej bojovne pri podavani liekov, zato kocury, ci kastrati ci nekastrati, to je uz tazsi kaliber. Zaujimave, je to tak aj u vas?
Oni mi hovorili, ze ten Metacam nie je iba od bolesti, ale ze on je na take uvolnenie.
O dva tyzdne sa mame prist ukazat.
Dufam, ze sa mu to bude postupne zlepsovat.
Marusska: Vasej macicke tieto problemy presli asi za ako dlho? A je uz teraz uplne o.k.?