delfina21 napísal:Manzel vystudoval veterinu, cize on ju ockuje, len je este bez praxe a nevie presne ktoru vakcinu, lepsie povedane jej nazov. ja na kliniku memusim mam doma poklad a micku sme si zobrali z kliniky tam ju niekto odlozil....takze nastartuj opat svoj rozum, ked sa nahodou zastavil ;) A co jej mozes napichnut, ked jej pichas s.c.som zdravotna sestra a takisto bez problemov to robim
Delfina21ja som to nemyslela v zlom čo som ti napísala.Tak ako ja alebo hoc kto iný neviem čo si študovala ty, alebo tvoj manžel,ale na tom vlastne nezáleží.Ide tu o micku.Takže ak je tvoj manžel študovaný veterinár hoc ešte bez praxe myslím že by mal vedieť aká vakcína nasleduje.Pokiaľ viem na veterine je 6 ročník len prax,alebo sa mýlim?Dnes je už kopec praxe aj v nižších ročníkoch na veterine takže myslím že vyhľadať si následnu vakcináciu pre veterinára by nemal byť problém.
Čo jej môžem napichnúť?to neviem lebo nie som ani vetoška ani zdr.sestra a práve preto to nerobím a ani by som to nerobila.Na to sú lekári a pokiaľ viem anatomia zvieraťa a človeka je úplne iná,alebo sa mýlim?
Myslím že som až veľmi naštartovala svoj rozum

ale vôbec nechápem , manžel keď je vetoš nevie základné veci a to neide len o vakcináciu ale aj o tvoj iný príspevok napr.pach čpavku z pusy alebo čím mačku krmiť.Moja neter sa to učila už prvý rok na veterine.Naozaj to neber ako útok na svoju osobu.