delfina21 napísal:Dobry den, no maciatko bolo najdene na ulici a my sme si ho zobrali z vet kliniky, ale zda sa mi cudne, ze ju zaockovali 2x tou sitou vakcinou a na dalsiu navstevu nas nepozval, asi zabudol? Cize viete mi povedat prosim Vas aka teraz nasleduje vakcina( nazov) a kedy? dakujem
delfina už vieš akú vakcínu máš objednať?Pán doktor ti to napísal.Zaráža ma ako klameš a neuvedomuješ si že sa dá spätne prečítať príspevok?
viewtopic.php?f=31&t=4699Pokiaľ ma zrak neklame písala si v predchádzajúcom príspevku že si očkovala sama a manžel je veterinár.Teraz píšeš že ťa zabudli objednať na ďalšiu vakcináciu?Mne z toho vychádza len to že mačku očkujete sami doma,ok v pohode manžel je veterinár ako si písala.Takže rovno napíš že ste dva krát očkovali doma a neviete aká nasleduje vakcína ďalšia.Manžel ako veterinár hoc ešte bez praxe si myslím že vie čítať čo je napísané na vakcíte v príbalovom letáku,výrobca to tam udáva.Na to prax nepotrebuje.Je to podľa mňa úbohé že dokáže niekto takto smiešne klamať a neuvedomuje si že sa namotáva sám do vlastných klamstiev.Nechcela som reagovať na príspevok je to predsa len poradňa pre veterinára ale klamstvo z duše nenávidím.