Ďakujem Vám veľmi pekne za rady
gandalf: Takže im mám nasadiť diétu?? A ryža mačiatkam len zaplní žalúdok, ale nebudú mať z nej žiaden osoh. Z takejto varenej stravy teda rozhodne veľa dobroty mať nebudú, to aby som čo najskôr navštívila toho veterinára s tým, že im kúpim tie granulky Royalky, lebo ako určite budú mať z tých granuliek väčší príjem potrebných živín ako z tohoto.

Lebo veď mačiatka by mali mať pestrú stravu, najmä pestrú na vitamíny a živiny

. A tiež som počula, že dnešné granule už obsahujú potrebné množstvá vitamínov, živín a iných. Ale mňa trubku (slušne povedané) nenapadlo zháňať pre mačiatka granulky u veterinára. Nakoľko psovi sme granule kupili cez e-shop, tak som zabudla na také niečo, že sa dajú kúpiť grabule u veterinára.
A na RCčku som počula všeličo čo sa týka psích granúl a na mačacie granule všeobecne som zase počula, že sa nerobia veľmi kvalitne. Čiže Vy čo kŕmite RC nemáte žiadne problémy s Vašimi mačkami?
GabikaD.:Takže asi urobím najlepšie ak im normálne potraviny nebudem takto striedať počas dňa, ale iba raz do dňa po jednom takomto jedle
lusil329: Tiež som uvažovala nad tým Whiskasom, že či nehnačkujú z toho, lebo predtým mi nehnačkovali. Tak uvidím