armani napísal:Viem, že je to od veci, ale nedá mi aby som sa nezastavil pri uživateľke pod nickom Petruška. Prečo? Pre obsah jej príspevkov a najmä vek Petrušky. Kto si nevšimne jej osobné údaje pod nickom nespozoruje, že píše 14 ročné dievča.Toľko lásky a vedomostí spolu s veľmi kultivovaným prejavom sa často u tejto vekovej kategorie nevidí. Teda súdím podľa príspevkov tejto vekovej skupiny na fore. Po Evušíkovi daľšia mladá nádej našej komunity. Vždy ma dokážu veľmi potešiť mladí ľudia ktorí niečo vedia, majú citu na rozdávanie a od života nie len berú ale dávajú aj druhým.

Ak bude takýchto členov viacej tak kvalita tohoto fora znova porastie.
Petruška držím ti palce aby sa ti všetko v živote darilo.
Neviem, ako sa mohlo stať, že tento príspevok čítam po prvý krát až teraz...

v každom prípade som rada, že moja mamina intenzívne "surfujúca" na tomto fóre (aj keď nikdy nepíše

) ma na tento príspevok upozornila a ja naň konečne reagujem.
Armani, veľmi pekne ďakujem za slová chvály...

mačičky sú moja vášeň a preto všetko, čo sa ich týka, je pre mňa okamžite veľkou zaujímavosťou. Od začiatku som sa snažila fórum využiť na získanie informácií a skúseností od iných chovateľov a našla som tu skvelých priateľov, ochotných pomôcť aj o polnoci, keď je problém s micou (viď. Juliena

, Andrejka, Janulka, Viktória a mnoho ďalších). Touto cestou vám chcem poďakovať za to, že tu všetci ste a hlavne za to, že ma dokážete rešpektovať a brať vážne... (nájdu sa totiž ľudia, ktorí si myslia, že keď má človek 15 rokov, nemá v hlave nič...

) Ale čo už... hlavne som však rada, že vy medzi nich nepatríte... a to je pre mňa neopísateľný pocit vďaky a úcty k vám zároveň...
CATS ARE BEST!!!!!