Andrea.T napísal:Naša Žofka je potomkom našeho Micoša a Murky (mama Murky - Mia, bola kríženec asi s nejakou siamkou, lebo nemala takú klasickú gulatú hlavičku). Sfarbená je presne ako Micoš, len hlavičku podedila trocha po "babke Mii" Väčšina ludí, čo videli Žofku po prvý krát sa ma pýtali, či nemá v predkoch dáku siamku. Tak neviem ... Ale inak je Žofka čistý kríženec beštie

so zubatou potvorou

a ešte je aj zbesnelá

Zofka ma naozaj zvlastnu hlavicku, ale ja nie som na toto odbornik

. Celkovo je taka stihla. Svagrinin kocur vyzera podobne, mne je to take smiesne, lebo on ma velmi dlhe nohy a je taky stihly, dlhy. Zofka mi nepride, ze ma az take dlhe nohy.
Kitty je zbesnela tiez, tak jednu hodinu denne

, inak ma uplne inu povahu, ako by po rodicoch mala mat: mala by byt pokojna, ticha, rezervovana... A ona je zatial ukecana, vzdy nejakym zvukom reaguje na kontakt, obcas sa tak snazi vynucovat pozornost, je velmi aktivna, pazrava a veeeeelmi spolocenska. Az tak, ze sa necha od deti natahovat, lebo nevydrzi byt dlho niekde sama. teda my sme doma stale teraz este, konci mi materska, ale ked ideme na cely den prec, tak spi, netrpi nijak, ale ked sme doma, tak musi byt s nami. A je strasne zvedava, dokonca aj psov (mame dvoch obrov

) chodi vykukat cez presklenne dvere na zahradu

.
Nasi psi inak reaguju dost zvlastne, pretoze ak niekde vidia volne pobehujucu macku, tak sa idu potrhat, ako ju nahanaju, ale ked vidia Kitty, len kukaju, nuchaju... Asi to chapu, ze toto je NASA macka

.