My sa snažíme, aby v našom jedálníčku prevládalo maso. Ako maličká jedla len to. Na striedačku svalovinu , vnútornosti (žaludok, srdce, sem-tam trošku pečene). Granulky v miske stále mala, ale nejavila záujem. O pár mesiacov na to objavila čaro fretčích granul

vždy keď mohla, chodila ich fretke vyžierať. Keď som jej to zakazovala chcela ich o to viac. Nekôr sa ich naucila po jednom s labkou vyberať z klietky aj cez mreže ... o maso už nejavila záujem, to radšej hladovku, začala skôr príjmať konzervy (applows) a masko len tak, na doplnenie (väčšinu som vyhadzovala...). Ale po chvíli oddychu od masa sa za ním ide zas potrhať, a konzervy veľmi nechce (výnimku tvorí tuniak). Takže vekom u nás varírujú aj chuťe

Ale oblubla fretčích granul ju neprechádza, tými by sa tlačila aj celý deň.
Asi ma trošku skritizujete, ze to, že granule má v miske k dispozícii stále. Ale stáva sa,že kvoli povinnostiam nie sme skoro celý deň doma, tak mám srdce na mieste, keď viem, že tie granule tam v prípade hladu má. Ale zo skúseností momentálnych viem, že si vždy radšej pocka na maso, alebo kym pustím fretku