Včera večer priąla moja 9 ročná sestra domov s plačom a keď som sa jej opýtala čo plače, povedala ľe uľ to ani nedokáľe poveda» ľe uľ to povedala mame...veµmi ju to bolelo..Tak som utekala za mamou a keď som sa dozvedela prečo plače bolo do plaču aj mne. Decká na ulici sa zabávajú týraním mačičiek!!!!

Chápete to, 14 ročné dievča chytilo cicu zlomilo jej nohu, rozrhlo uąko, a točilo ju za chvostík. Sestra tam stála a keď to zbadala vytrhla jej ju, hodila niekomu za plot a beľala domov pre nás... Mama im tam dostatočne vynadala, decká pozaliezali, ale zranenú mačičku sme nenaąli, chceli sme jej pomôc»

Kaľdopádne keď prídem dnes z roboty pojdem jej vynada» aj ja.. Len keby to pomohlo

Ako môľem proti takémuto niečomu bojova»??? Najradąej by som na tie hnusné detská, ktoré uľ nevedia čo robi», niekoho poslala. Dolámala im ruky nohy nech vedia aké to je. Poradte mi niekto čo urobi» aby sa takto prestali zabáva»

Boli sme nahnevaný vąetci doma a bolo nám to veµmi µúto, tá cica sa určite veµmi trápi

A určite to nebola prvá ani posledná mačička

Sama mám doma siamsku mačičku ktorá je mojím slniečkom a budem bojova» proti takémuto týraniu