Bea napísal:A propos, ucenie n apostroj - aj my by sme tops nasimi rigrami chceli skusit... mas nejake napady ako na to, popripade odskusane veci - co funguje a co radsej ani neskusat?
nemam napady, my sme boli zatial len par krat a vyzera to asi tak, ze ho vynesieme na rukach do parku, tam si sadne a pozera sa pol hodinu okolo seba, sem tam skoci za motylom, alebo sa niekam zaskodnicky odplazi

ale myslim, ze ked si trosku zvykne na to prostredie, tak bude urcite behat hore-dole... len sme kupili postroj ku ktoremu bolo len asi 1,5m dlhe voditko, to je pre kocurika hrozne malo. podla mna treba flexi, aby sa mohol hybat, vyliezt na strom a tak... aj ked najradsej by som ich naucil tak, aby si mohli behat bez priviazania, neviem ci sa to da... je to zato hrozne priniest takto malu selmicku do prirody a pozerat sa aka je nesvoja vo svojom prirodzenom prostredi... treba ich vela vencit!

o tych 10 krokoch som necital, ale dobre, ze si dala vediet, pozriem sa na to

Bea napísal:Ako ste vyberali a kupovali postroj? Ja sa ich chystam kupit na vystave v septembri...
vyberali sme tak, ze sme presli par obchodov, az sa nam jeden postroj zapacil a nebol prehnene drahy, tak sme ho kupili... ale nespomeniem si uz teraz kolko stal ani kto ho vyrobil... kde bude ta vystava?