Na túto tému reagujem až teraz, no nedalo mi, nevyjadriť sa.
Na MVDr. Zubrického sme "natrafili" potom, čo som odmietla chodievať po smrti mojej milovanej jazvečíčky Dášky k inému vetovi.
Nakoľko bol jedným z dvoch najvychvaľovanejších lekárov v Nitre, zavolala som mu ohľadom kastrácie môjho Kocúra. Už v telefóne
znel milo, dohodli sme zákrok, ktorý dopadol bez problémov. Pán doktor mal skvelý prístup nielen ku zvieratku, ale aj ku mne, preto
som neváhala a následne som mu zverila do rúk okrem Kocúra aj ďalšie priadptované šelmičky: micka Ninka mala problémy s dýchaním,
kýchala a kocúrik Minimicka vďaka nemu nezomrel na otravu krvi, ktorú mu spôsobilo iným veterinárom zle ošetrené ucho. Ninku som
u neho dala následne aj kastrovať, taktiež bez problémov. O jeho profesionalite svedčí aj to, že nás nevysmial ani keď sme mu doniesli
malé káčatko, ošetril aj to, napriek tomu, že to nie je "pravé" domáce zvieratko. Nemal problém, keď som mu volala bezradná o siedmej
ráno v sobotu, pretože Kocúra mi zrazilo auto, napriek tomu, že mal v ten deň voľno, bol milý aj skoro ráno. Kocúrikovi pekne zdrôtovali
zlomenú sánku, asi dvakrát mu spravili RTG kvôli podozreniu na zlomenú panvu a napriek tomu, že kontrolu máme mať až za dva týždne,
Kocúr už behá, akoby nič.
Preto by som ho vrelo odporučila každému, napriek negatívnym skúsenostiam, ktoré s ním možno niekto zažil.
Ja som nič také nezažila a nebojím sa zveriť mu svoje poklady do rúk.