od AndreaO 26.6.2009 22:27
Zazila som uz kopec zverstiev, ale toto fakt presiahlo asi vsetko, co som doteraz videla... Dnes mi kamaratka doniesla maciatko, ktore malo na ockach nieco, co mohli byt vredy, zjazvenia, proste pripad pre veterinarov.
Maciatko okamzite zobrali na operaciu,aby zistili, co sa pod tym niecim neidentifikovatelnym skryva. Operacia, ktora trvala viac, ako dve hodiny, a ktoru dokoncila asi pred 10. minutami doktorka z Vetpointu, odhalila nieco, z coho sa este dlho budeme spamatavat... Ocka sa nedostali do takehoto stavu vdaka infekcii, ci vrodenej deformacii, ale vdaka cloveku. Obe boli PREPICHNUTE !!! Ostrym predmetom... Obe oci boli vytecene...
A teraz si predstavte, ze toto slepe maciatko, ktore urcite pri tom vypichovani podstupilo velke bolesti, nadalej veri ludom. Miluje ich a hlada ich spolocnost. A ze napriek slepote sa dokazalo orientovat este aj v cudzom prostredi a zoskocilo z veterinarneho stola ladne, ako baletka...
Je to neskutocna bojovnicka, tak jej, prosim, drzte palceky a labky, aby sa infekcia nerozsirila do mozgu a aby zila uz len v bezpeci, milovana a chranena... Ma necele 2 mesiace...
Naposledy upravil
AndreaO dňa 27.6.2009 9:12, celkovo upravené 1 krát.