janula napísal:Ja mam s Acanou nahodou dobre skusenosti, teda s druhom Kitten.. Je to podla mna celkom kvalitne krmivo a s tym, ze je to cista mucka nesuhlasim, neviem kde si sa takuto informaciu docitala, ale na obale sa nic o mucke nepise, je tam napisane ako prve maso a vyrobky zivocisneho povodu..

S RC mam tiez zatial dobre skusenosti, krmila som s nim nasho prveho kocurika, ked bol este mladsi a planujem ho kupit aj po vykastrovani ako Light krmivo

Musim dat za pravdu Evusik, aj podla mojich informacii je prvou zlozkou Acany masova mucka. To by mi tak nevadilo (aj Hills je postaveny na kuracej mucke), ale co mi v zlozeni vadi je prirodna kuracia prichut...
Aj napriek tomu je Acana slusne premiovo kvalitne krmivo.
RC sa mi ako krmivo uz pozdava menej, pomer kvalita / cena je absolutne neadekvatny, nehovoriac o tom, ze vobec neuvadzaju podiel masa v zlozeni a konzervuju chemickymi konzervantami.
Zloženie Acana Kitten (zdroj - e-obchod
www.4pets.sk):
Kuracia múčka, ryža, čerstvé kuracie mäso, repná dužina (bez obsahu cukru), kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov, kyselinou citrónovou a extraktom z rozmarínu), ľan, prírodná kuracia príchuť, mananoligosacharidy (MOS), inulín (FOS), sušené vajcia, kyselina fosforečná, chlorid draselný, soľ, methionin, kvasnicová kultúra, cholin chlorid, lysín, yucca shidigera, taurín, vitamíny A, D, E, minerály v chelátovej forme: železo, zinok, meď, mangán; oxid zinočnatý, niacín, síran meďnatý, oxid manganičitý, riboflavín, pantotenát vápenatý, jodid vápenatý, thiamín, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), kyselina listová, biotin, seleničitan sodný, uhličitan kobaltnatý, vitamín B12, vitamín K.
Kristina Drobcova
GIC. Akaisha Flower Kayra Kedi, SK / EUR n 24 (* 20.4.2004)
EC. Samuel Gloriosa, CZ / EUR es 22 (* 6.12.2004)
CH. Beatrice Morning Star of Changing Moon, SK / EUR fs 24 (* 29.6.2008)
Tiberia / HCS n 03 24 (* 2006)
Tiberius / HCS n 03 24 (*12.4. 2012)
Bartolomej / HCS n 03 24 (*12.4. 2012)
Puma / HCS n (*12.4. 2012)
http://www.changingmoon.eu