Inac aj ja som uz chutnala macacie konzervy a poviem vam, ze Segi ma pravdu, su naozaj chutne. Inac je dokazane, ze zvieracie konzervy su omnoho kvalitnejsie, cistejsie a zdravsie ako ludske. V akomsi labaku dokazali, ze prave masove a ine konzervy pre ludi obsahuju kadejaky sajrajt, vratane E-čok, konzervantov. Ved ako je inak mozne, ze jogurty, mlieko, a pod. vydrzia castokrat aj niekoľko mesiacov ked mlieko samo o sebe ked sa nadoji tak vydrzi 2 a max. 3 dni? A ze v normalnej pasteke sa daju najst kusky chrupaviek, kosti a velakrat aj zuby ci chlpy? Pocula som od cloveka ktory v takej tovarni priamo robil, ze videl na vlastne oci ako do sekacieho a miesacieho stroja vliezol zivy potkan, posekalo ho priamo do masa a to maso sa normalne kladlo do konzeriev a do obchodov. Navyse ak vam vyduje konzervu, tak je velmi pravdepodobne, ze obsahuje botulotoxin, ktory je !!! smrtelny !!! a treba ju hned vyhodit! Nedavno mi nan zomrel kamarat, velmi dobry clovek, po tom co zjedol klobasu z jarmoku (preto som bola taka hotova a precitlivela a vystrelila po nic netusiacej Sare). Kamoska co brigadovala v pekarni si v zivote nekupi lekvarnik po tom, co videla, ako sa vyraba. Takze my naozaj nevieme, ake svinstvo prave jeme. Naopak krmivo pre zvierata sa vyraba podla specialnych vyskumov a noriem, obsahuje vselijake pridavne latky ako vitaminy, proteiny, zeleninu a vsetko, co zvieratko pre svoje zdravie a krasu potrebuje. Krmiva su skumane, preverovane a ich vyroba je tvrdo normovana. Dokonca aj tovarne na vyrobu zradla maju castokrat omnoho lepsie podmienky a hygienu ako tie na jedlo pre ludi! Cest vynimkam. Takato je realita a ja sama si konzervu v zivote nekupim. Aj k pastetam mam odpor a o klóbase (pokial nie je z normalneho a dobre kontrolovaneho a preverovaneho obchodu) ani nevravim, v zivote to do huby nedam, a jarmoky budem z daleka obchadzat a v zivote tam decku nic nekupim! V ten den, ked bol Peto prijaty do nemocnice, bolo na infekcnom strasne vela ludi, ktori pojedli klobasy a maso z jarmoku. Kazdy dostal injekciu a preslo to, no preve takyto clovek, co vsade rozdaval len teplo a radost si to nepravom odniesol. Teraz je ten jermok v inom meste a spokojne predavaju tie iste pokazene klobasy dalsim lludoom a detom. Ja kazdemu vravim, nech si ludia daju povedat, ak sa niekedy nahodou rozhodnem kupit si nejaku konzervu, tak to bude prave Darling alebo nejaka ina kvalitna macacia konzerva. To maso je cistejsie a zdravsie ako nase!!! A toto nemam z vlastnej hlavy, je to dokazane!!!